Dyskusje o antykoncpecji
Nie jesteś zalogowany.
jak w temacie....który test jest najbardziej dokładny??
wszystkie testy ciazowe dostepne do kupienia w aptece, sa mnie wiecej tak samo dobre, istnieja tez testy robione w laboratorium (tak zwane testy z krwii), one teoretycznie sa troche bardziej dokladne, ale tylko teoretycznie...
aga
te porzadne , rzetelne mnie interesuja.
do zrobienia testu ciazowego uzywa sie siusiu,nie kupy czy czegos tam.
nie jest to obrzydliwe bo uzywasz swojego moczu, gdyby to bylo obrzydliwe to dziewczyny musialyby sie brzdzic nawet podcierania papierem toaletowym,bez przesady , wlasnego ciala nie ma co sie brzydzic.
jesli test wyjdzie pozytywny to znaczy ze ma sie w moczu tzw hormony ciazowe i jest sie w ciazy , jak zrobi sie inny test i wyjdzie negatywny to moze to byc bledny wynik.
trzeba stosowac sie dokladnie to tego co jest na ulotce.
tj czas odczekiwania na wynik , itd
Chloe
ja to wiem....myslalam tylko ze jak sa rozne ceny tych testow to i jakosc moze byc rozna...
różnica cen wynika z dokładności testu. Niektóre wykrywają nawet minimalną ilość HCG. Na ulotkach jest napisane że nawet po 6 dniach od zapłodnienia można zrobić. Ja jednak nie polecam kupowania wcześniej testu niź na 1-2 dni przed terminem spodziewanej miesiączki. A jeszcze lepiej zrobic test kilka dni po terminie. Wtedy naprawde jest minimalna szansa na pomyłkę.
......no i mam juz spokoj....
Kobieta w aptece dziwnie mi sie przygladała...ale juz jest oki
Dobry jest test Quick ( z dzidziusiem )
w aptece farmaceuta wie który jest lepszej jak0ści test.NAJWAZNIEJSZE BY BYŁ DOBRZE WYKONANY. Rano, na czczo, zaraz po przebudzeniu, przy oddawaniu pierwszego moczu
powodzonka wszystkim:)