Antykoncepcja - forum antykoncepcyjne

Dyskusje o antykoncpecji

Nie jesteś zalogowany.

#1 18/09/2009 09:54:02

tabletka8
New member

Kiedy dostanę okres??????

Jestem załamana. Zapomniałam wziąć 7-ej tabletki anty. Następnego dnia wzięłam pominiętą i tą którą musiałam przyjąć, bo wiem, że tak jeszcze można do 36 godzin. Pech tak chciał, że zwymiotowałam (pierwszy raz chyba od 4-ech lat :-() Na ulotce pisało, w razie wymiotów do 4-ech godzin, należy zażyć ponownie tabletkę, bo istniej możliwość nie wchłonięcia się pierwszej. W moim przypadku były to aż dwie. Zdecydowałam się na ten krok, ponieważ w skutkach ubocznych ewentualnego przedawkowania pisało w cięższych przypadkach wymioty i nudności, więc stwierdziłam, że to przecież nic takiego. Ale się pomyliłam miałam ostre bóle w klace piersiowej, teraz całe podbrzusze mnie boli. Musiałam odstawić tabletki po tej bombie... Dostałam z odstawienia krwawienie, które trwało 5-ęć dni. Licząc od tego okresu/krwawienia, następny okres powinien mi wypaść dnia 28-go września. Ale jestem załamana po przeczytanych wyżej postach. Naprawdę mam wyjątkową sytuacje. Proszę powiedzie, kiedy mogę mieć ten okres? Powiedzcie, czy to nie jest pech?

Stopka forum